Investera i framtiden

Med Sommarlovsentreprenör™ kan du och din organisation ge ungdomar en spännande möjlighet att utveckla sin företagsamhet och sitt entreprenörskap. Som arrangör får du tillgång till alla delar som behövs för att genomföra programmet på din ort.

För frågor om kostnader, kontakta David Gisselman. Skicka epost: david.gisselman@technichus.se

Ansök om programlicens!

Bli arrangör – så fungerar det!

Arrangören kan vara en kommun, en organisation, en förening eller företag. Det viktiga är att ni har en stark lokal förankring och att verksamheten genomförs utan vinstsyfte. För att kunna bedriva konceptet i ditt geografiska område så måste din organisation bli licenstagare. Ansök genom att använda vårt webbformulär. Om du har har funderingar så kontakta

Technichus i MittSverige AB – Sommarlovsentreprenör™

Postadress: Box 272, 871 26 Härnösand

Besöksadress: Storgatan 11

Post: Technichus i Mitt Sverige AB Storgatan 11, 871 31 Härnösand

Tel: 0611 – 34 96 35 E-post: reception@technichus.se

 

Behöver du argument inom din organisation?

Här finns ett Beslutsunderlag som du kan använda i kontakt med beslutsfattare i din organisation. I dokumentet redovisas kostnader och hur mycket tid en handledare måste avsätta för projektet.

Utbilda dig eller någon i organsiationen

 • Handledarträning och certifiering
 • Konceptets handledarträning är en tre dagars utbildning som ger struktur och inspiration inför uppdraget. Sommarlovsentreprenör™ är ett genomtänkt koncept, utbildningen innehåller konkreta verktyg och praktiska tips. Godkända handledare certifieras.

  Det ingår i licensen

  • Manual
  • Certifierade handledare får med sig en manual som blir ett viktigt stöd under programmets genomförande. Manualen innehåller bland annat övningar, programupplägg och arbetsmaterial. En grundprincip i Sommarlovsentreprenör™ är respekten för ungdomars egna idéer.

  • Varumärke
  • Programlicensen ger dig tillgång till varumärkets logotyp, illustrationer, informationsmaterial, broschyrer, mallar och startsupport. Materialet finns att hämta via inloggning, allt för att ni snabbt ska komma igång.

  • Erfarenhet
  • Sommarlovsentreprenör™ är ett väl beprövat koncept som bygger på erfarenhet. Programmet startade för 15 år sedan och har gett flera tusen ungdomar chansen att starta eget som sommarjobb. Vi har byggt upp ett stort kontaktnät av erfarna arrangörer och handledare som gärna bidrar med tips och stöd.

  Ansök om programlicens!

   

  ”Det är spännande att under några sommarveckor få följa entusiastiska ungdomar när de tillsammans med handledare och företagare på orten utvecklar sina färdigheter att fatta beslut, kommunicera och omsätta idéer till företagande”.Lena Ytterberg-Ohlsson, Sjöbo kommun
  ”Det här är jätteroligt! Ungdomarna ger så mycket energi”.Monica Smidelik, Business Port Staffanstorp
  ”Projektet är ett bra sätt att uppmuntra ungdomar att starta eget. Det är en trygg miljö, ungdomarna får stöttning av en handledare som har erfarenhet från att driva eget företag”.Mikaela Hansson, Uddevalla kommun